Even voorstellen: Ryan, Customer Succes collega

13-11-2020 | Blog

Ryan Beij, 26 jaar,uit Epse werkt sinds oktober 2020 bij GeoApps als Customer Succes medewerker, waarbij hij zorgt dat de processen binnen en buiten de organisatie optimaal verlopen, zodat de klanten succesvol en zonder fouten gebruik maken van de diensten van GeoApps.

Opleiding
Ik heb de opleiding Aardwetenschappen gevolgd aan de VU (Vrije Universiteit) Amsterdam, waarbij ik als minor gekozen hebt voor de Nationale GIS-minor (Geografische Informatie Systeem). Gedurende mijn studie heb ik ook als bijlesdocent en huiswerkbegeleider op diverse middelbare scholen gewerkt.

Ervaring in het veld
Voor mijn overstap naar GeoApps heb ik als projectingenieur gewerkt bij Antea Group, waarbij ik mij voornamelijk bezig hield met het uitvoeren van milieuhygiënische bodemonderzoeken. Omdat ik eerst aan de opdrachtgeverskant gewerkt heb, weet ik in mijn huidige rol heel goed wat er speelt bij de klant. Naast de vakinhoudelijke zaken ben ik ook goed in het praktisch ontzorgen van collega’s en klanten.

Transparante communicatie
Heeft een klant een vraag die ik verder moet uitzoeken dan geef ik gelijk aan dat het opgepakt wordt en ze een terugkoppeling zullen ontvangen. Dat is voor mij heldere communicatie. Zo is de klant op de hoogte als de e-mail met het resultaat bijvoorbeeld iets langer op zich laat wachten. Verwachtingsmanagement en de daarbij behorende communicatie zijn erg belangrijk zodat iedereen weet wat er speelt.

Leukste aan mijn werk
Ik heb eerder met GIS-programma’s gewerkt en ben gewend om met ruimtelijke data en informatie te werken. Het testen van nieuwe releases en documenteren van data vind ik ook leuk. Ik haal veel energie uit het contact met de klant en dat elke werkdag een andere indeling heeft. Het belangrijkste nu voor mij is om verder bekend te raken met het bedrijf, mijn collega’s en de werkzaamheden. Aan mij de taak om concreet stappen te maken op de werkvlakken waar ik verantwoordelijk voor ben en daar heb ik de meeste energie uit haal.

Blijf niet in je comfort zone
In het 5e jaar op de middelbare school moest ik voor loopbaanweg oriëntatie een studiemarkt bijwonen en een keuze uit drie studierichtingen maken. Ik koos voor Electrical Engineering en Sterrenkunde vanuit mijn eigen interesse. Als derde keuze koos ik voor Aardwetenschappen, omdat deze boven aan de lijst stond. Uiteindelijk bleek de laatste keuze het beste bij mij te passen en heb ik zes jaar succesvol van deze studie mogen genieten. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je niet altijd in je comfort zone moet blijven en dat dingen die op het eerste oog misschien niet leuk lijken toch heel leuk kunnen zijn. Kijk maar in welke gave branche en functie ik terecht ben gekomen.

Maak kennis met GeoApps

Maak kennis met GeoApps tijdens een vrijblijvende demonstratie door één van onze experts en ontdek wat Geoapps voor uw organisatie kan betekenen.

Wij komen graag bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook welkom in ons kantoor in Deventer. Laat uw gegevens achter of neem contact op met ons via 0570-74 60 70.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.