Abonnementen

Ontdek de kracht van GeoApps en optimaliseer uw werkproces! Met onze overal toegankelijke dienst kunt u gegevens visualiseren, analyses maken en projecten beheren. Of u nu in de bouw-, energie-, milieu- of overheidssector werkt, GeoApps biedt de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Wij nemen de technische zorgen uit handen en bieden u de benodigde servers, updates en een gegarandeerde beschikbaarheid.

Onze abonnementen zijn op maat gemaakt voor uw behoeften, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw organisatie of project. Of u nu eenmalig gebruik wilt maken van GeoApps of het regelmatig wilt inzetten, wij hebben de juiste oplossing voor u. Begin vandaag nog met GeoApps en ervaar hoe het uw werkproces kan optimaliseren en vereenvoudigen. 

Maak hieronder als eerste de keuze welke abonnementen u wilt bekijken, of bekijk direct het totale overzicht van abonnementen.

Waar wilt u GeoApps voor gebruiken?

Voor een specifieke toepassing

Gebruik GeoApps voor eenmalige projecten, publicaties of specifieke integraties. GeoApps biedt veel flexibiliteit en is geschikt voor diverse toepassingen en oplossingen.

Voor mijn organisatie

Benut de kracht van GeoApps voor het creëren van innovatieve kaartproducten binnen uw organisatie en deel deze gemakkelijk met collega's of opdrachtgevers.

Heeft u advies nodig?

GeoApps biedt veel mogelijkheden voor uw project of organisatie.
Wij helpen u graag om het juiste abonnement te kiezen.
Onze experts adviseren u graag!

Geef mij advies