Integraties en koppelingen

Breidt de mogelijkheden uit van het GeoApps-platform voor maximale efficiëntie. Onze integraties stellen je in staat om je werkproces te optimaliseren, data efficiënt te delen en de functionaliteiten van het platform te vergroten. Zo kan je eenvoudig data uit andere systemen koppelen en makkelijk veelgebruikte straat- en luchtbeelden bekijken.

Bij GeoApps werken we voortdurend aan het uitbreiden van onze integraties, gebaseerd op klantfeedback en ontwikkelingen in de markt. Mis je een specifieke integratie? Laat het ons weten, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen. Als je handig bent, kun je zelfs je eigen integraties bouwen met behulp van onze API’s.

Bekijk al onze integraties op deze pagina, of neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe de integraties in GeoApps jouw werk kunnen ondersteunen.

Categorieën:

Geoserver is een van de meest gebruikte open source GIS servers waarmee het mogelijk is je data eenvoudig…

In Nederland beheert het Kadaster verschillende basisregistraties. Een van deze registraties, genaamd KIK-Inzage, biedt de mogelijkheid om eigendomsgegevens…

Wordpress Logo

WordPress is een van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) voor het beheer van websites. De vele…

Azure DevOps is een applicatie ontwikkeld door Microsoft voor het plannen, ontwikkelen en publiceren van specifieke software-ontwikkelingen. De…

De straatbeelden van Cyclomedia Streetsmart geven je een actueel beeld van de situatie op straat, zonder naar buiten te hoeven. Elk jaar worden deze foto’s geupdate, waardoor je ook nog diverse jaren terug kan kijken hoe de situatie veranderd is.

Obliekbeelden zijn foto’s genomen onder een hoek van 45 graden en bezitten veel detail informatie. Het merendeel van de gebruikers gebruikt de beelden hoofdzakelijk voor de inzet bij BGT, BAG en WOZ.

Met de PDOK Locatieserver kun je zoeken op actuele adressen (uit de BAG) in Nederland om zo eenvoudig naar de gewenste locatie te navigeren in je kaart.

Met de CRAB Locatieserver kun je zoeken op actuele adressen (uit de CRAB) in Vlaanderen (België) om zo eenvoudig naar de gewenste locatie te navigeren in…

Google Streetview

Bekijk met deze integratie in GeoApps direct – zonder de applicatie te verlaten – de Google Streetview straatbeelden in onze…

FME

FME is een popuplaire ETL (Extract, Transform, Load)-applicatie ontwikkeld door Safe Software. Door de grote diversiteit aan formaten…

PostgreSql is een open-source, modern, krachtig relationeel databasesysteem welke al meer dan 30 jaar actief wordt onwikkeld. Met…

WMS

Met WMS (Web Mapping Service) is het mogelijk om data op te halen van een externe bron, gevisualiseerd in GeoApps. Zo kan een WMS gebruikt worden om topografische ondergronden in te lezen, maar ook specifieke kaartlagen vanaf bijvoorbeeld PDOK.

WFS

Met WFS (Web Feature Service) is het mogelijk om data op te halen van een externe bron, gevisualiseerd in GeoApps. Zo kan een WFS gebruikt worden om objecten in te lezen vanaf een externe service.

De attribute API in GeoApps maakt het mogelijk om voor datasets aanvullende informatie op te halen van een externe server.

Daarnaast biedt de Rest API toegang tot eventuele datasets die zijn geupload in GeoApps, welke kunnen worden uitgelezen en aangepast.

Met de Javascript API van GeoApps is het mogelijk om (kaart)elementen te integreren in eigen applicaties. Met behulp van deze API kan een volledig eigen schil ontwikkeld worden rondom de kaart.

Meer weten over onze integraties?

Vul het onderstaande formulier in en een van onze medewerkers neemt binnen enkele werkdagen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.