Eenvoudige integraties

Het GeoApps platform biedt diverse integraties. Door te integreren met andere applicaties is het mogelijk om je werkproces te optimaliseren, efficiënt data te delen tussen verschillende systemen en functionaliteiten van het platform te vergroten. Zo bieden integraties de mogelijkheid om bijvoorbeeld realtime data uit andere systemen te koppelen of veelgebruikte straat- en luchtbeelden te bekijken.

De integraties binnen het GeoApps-platform worden met regelmaat uitgebreid, mede op basis van klantfeedback. Mis je een integratie? Laat het ons dan weten. We onderzoeken dan gezamenlijk de mogelijkheden. Als je zelf handig bent kan je deze natuurlijk ook zelf bouwen met onze API’s.

Categorieën:

Het Kadaster beheert in Nederland diverse basisregistraties. Een van deze basisregistraties wordt aangeboden onder de nam KIK-Inzage, en…

Wordpress Logo
Nieuw

WordPress

WordPress is een van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) voor het beheer van websites. De vele…

Nieuw

Azure DevOps

Azure DevOps is een applicatie ontwikkeld door Microsoft voor het plannen, ontwikkelen en publiceren van specifieke software-ontwikkelingen. De…

Visual Studio Code is een editor voor het schrijven van code. Door de vele extensies en instelmogelijkheden is…

De straatbeelden van Cyclomedia Streetsmart geven je een actueel beeld van de situatie op straat, zonder naar buiten te hoeven. Elk jaar worden deze foto’s geupdate, waardoor je ook nog diverse jaren terug kan kijken hoe de situatie veranderd is.

Obliekbeelden zijn foto’s genomen onder een hoek van 45 graden en bezitten veel detail informatie. Het merendeel van de gebruikers gebruikt de beelden hoofdzakelijk voor de inzet bij BGT, BAG en WOZ.

Met de PDOK Locatieserver kun je zoeken op actuele adressen (uit de BAG) in Nederland om zo eenvoudig naar de gewenste locatie te navigeren in je kaart.

Met de CRAB Locatieserver kun je zoeken op actuele adressen (uit de CRAB) in Vlaanderen (België) om zo eenvoudig naar de gewenste locatie te navigeren in…

De straatbeelden van Google Streetview geven je inzicht in de situatie op straat. De foto’s worden eens in de paar jaar bijgewerkt,…

FME

FME is een popuplaire ETL (Extract, Transform, Load)-applicatie ontwikkeld door Safe Software. Door de grote diversiteit aan formaten…

PostgreSql is een open-source, modern, krachtig relationeel databasesysteem welke al meer dan 30 jaar actief wordt onwikkeld. Met…

WMS

Met WMS (Web Mapping Service) is het mogelijk om data op te halen van een externe bron, gevisualiseerd in GeoApps. Zo kan een WMS gebruikt worden om topografische ondergronden in te lezen, maar ook specifieke kaartlagen vanaf bijvoorbeeld PDOK.

WFS

Met WFS (Web Feature Service) is het mogelijk om data op te halen van een externe bron, gevisualiseerd in GeoApps. Zo kan een WFS gebruikt worden om objecten in te lezen vanaf een externe service.

De attribute API in GeoApps maakt het mogelijk om voor datasets aanvullende informatie op te halen van een externe server.

Daarnaast biedt de Rest API toegang tot eventuele datasets die zijn geupload in GeoApps, welke kunnen worden uitgelezen en aangepast.

Met de Javascript API van GeoApps is het mogelijk om (kaart)elementen te integreren in eigen applicaties. Met behulp van deze API kan een volledig eigen schil ontwikkeld worden rondom de kaart.

Meer weten over onze integraties?

Vul het onderstaande formulier in en een van onze medewerkers neemt binnen enkele werkdagen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.