Apps

Maak je eigen (kaart)applicaties

Er is steeds meer behoefte aan (kaart)applicaties in nieuwe gebruiks- en verschijningsvormen. Met het Apps-platform kun je zowel onze standaard apps als zelfgebouwde apps gebruiken die aansluiten bij jouw projecten en werkprocessen.

Maak gebruik van de standaard GeoApps componenten zoals kaarten, grafieken, lijsten, tekstblokken en formulieren voor het samenstellen van jouw app.

Wat zijn Apps?

GeoApps is opgebouwd rondom Apps. Deze apps zijn er in verschillende weergaves en presentatievormen. Denk hierbij aan een kaartweergave, maar ook andere presentatievormen zoals MapTour of Dashboards. Onze standaard apps maken het zeer eenvoudig om snel je eigen apps op te bouwen. Toch meer behoefte aan een aangepaste vorm? Ga dan aan de slag met onze bouwblokken en bouw je eigen apps!

Zie onze standaard Apps in actie

Kaartviewer

De viewer biedt de meest veelzijdige tools voor al uw projecten. Raadpleeg, beheer, analyseer en rapporteer vanuit een veelzijdige GIS-viewer.

Bekijk nu de kaartviewer

Dashboard

Haal meer inzicht uit uw data. Vertaal data en kaartgegevens automatisch naar een online dashboard.

Bekijk nu Dashboard

Maptour

Maak verhalende websites met kaarten, teksten, foto’s, video’s en illustraties. MapTour maakt het mogelijk om in een handomdraai uw project te presenteren met kaarten, foto’s en grafieken.

Bekijk nu de maptour
Maptour screenshot
Maptour screenshot
Maptour screenshot
Maptour screenshot
Maptour screenshot
Maptour screenshot
Maptour screenshot

PraatMee

Met PraatMee laat je inwoners, via een interactieve kaart, reageren op ideeën en plannen in hun leefomgeving. Snel, simpel en gebruiksvriendelijk. Elk reactieformulier is eenvoudig aanpasbaar met je eigen vragen en presenteer je resultaten in een Dashboard.

Meer informatie over PraatMee

Waarom Apps?

Flexibiliteit en ondersteuning

Je kunt zelf bouwen aan nieuwe Apps en functionaliteiten. Daarbij ben je niet afhankelijk van onze ontwikkelaars. Zo ben je flexibel en kun je snel zelf aan de slag.

Alle componenten die je gebruikt worden door GeoApps voor lange termijn ondersteund. Je kunt er dus op vertrouwen dat je applicaties blijven draaien.

Gebruik je eigen huisstijl

De Apps die je maakt, gebruikt en aanbiedt aan je gebruiker wil je voorzien van een eigen huisstijl. Dat is eenvoudig, want alles is eenvoudig aanpasbar zoals kleuren, logo’s en startscherm.

Voor je (kaart)projecten wil je alleen de functionaliteiten inzetten die je nodig heb. Gebruikers verwachten eenvoud en applicaties op maat. Voor een specifiek project of werkproces heb je niet alle GeoApps functionaliteiten nodig. Dus bouw je een app met alleen de gewenste functionaliteiten.

Maak eigen Apps

Met Apps kan iedereen zijn eigen (kaart)applicatie bouwen met de functionaliteiten die je nodig hebt. Maak bijvoorbeeld een app met een eenvoudige kaart en slimme lijst zoals een werkvoorraad of projectoverzicht. Bekijk per App welke data en functionaliteiten je nodig hebt en bouw je eigen custom interface op een laagdrempelige manier! Voor ontwikkelaars, webbouwers en in de toekomst via WYSIWYG!

Gebruik onze GeoApps componenten

De componenten voor Apps zijn bijvoorbeeld kaarten, tekstblokken, grafieken en slimme formulieren en lijsten. Deze componenten zijn al vertaald in een aantal standaard Apps welke gebruiksklaar zijn voor gebruikers van GeoApps. Zoals Praatmee voor burgerparticipatie en maken van enquêtes, de MapTour voor verhalende websites en Dashboard voor het presenteren van data in grafieken en tabellen. Deze apps worden allemaal beschikbaar gesteld en zijn gebouwd met de nieuwste ontwikkeltalen.

Apps maken met GeoApps is eenvoudig

Ga direct aan de slag!

Standaard Apps

Met de viewer, MapTour en Dashboard bieden we al een aantal Apps die je direct kunt gebruiken. Met de WYSIWYG-editor kun je de Apps eenvoudig installeren en configureren.

Low code

Met low-code maak je gebruik van het GeoApps UI-Framework en gebruik je kant en klare stukjes code, voorbereid door onze GeoApps ontwikkelaars. Zo maak je heel eenvoudig een custom App.
Zie onze tutorials

Full code

Maak gebruik van de GeoApps API’s en heb de volledige vrijheid om via de Javascript API en UI-framework je eigen applicaties te bouwen. Maak bijvoorbeeld een kaartintegratie in je eigen website of webapplicatie.

Voor het maken van apps is een GeoApps abonnement vereist, zie de abonnementen voor informatie en prijzen.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze technisch specialisten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.