WFS

Met WFS (Web Feature Service) is het mogelijk om data op te halen van een externe bron, gevisualiseerd in GeoApps. Zo kan een WFS gebruikt worden om objecten in te lezen vanaf een externe service. Met een WFS kan de data zelf gevisualiseerd door de verstrekker en zo blijf je altijd up-to-date.

Met Layer Services kunnen kaartlagen uit GeoApps gepubliceerd worden als een externe service. Momenteel is er ondersteuning voor WMS (Web Mapping Service) voor het publiceren van kaartlagen met voor gedefinieerde symbologie en optimale performance. Tevens is het mogelijk om een WFS (Web Feature Service) te publiceren om zo eenvoudig data per object op te vragen, te visualiseren, downloaden en analyseren.

Hiermee is het mogelijk om kaartlagen ook in andere WebGIS- of Destkop applicaties te gebruiken. De beheerder kan hierbij optioneel een authenticatie meegeven voor optimale beveiliging. Zo kun je eenvoudig data delen met collega’s en opdrachtgevers in andere applicaties, hierbij blijft de data gehost in GeoApps en altijd up-to-date.

Categorie:

Dataservices

Status:

Beschikbaar

Gebruik:

Inbegrepen

Meer weten over onze integraties?

Vul het onderstaande formulier in en een van onze medewerkers neemt binnen enkele werkdagen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.