Alle GeoApps abonnementen

Op deze pagina vindt u een gedetailleerd overzicht van alle GeoApps-abonnementen en bijbehorende mogelijkheden. Weet u niet meer welk abonnement u moet kiezen? Dan adviseren we u graag.

GeoApps omvat zoveel functies dat we ze niet allemaal hebben kunnen vermelden, maar de belangrijkste staan hier gedocumenteerd. Mist een functie of benieuwd hoe een functie werkt? Neem dan contact met ons op.

Betaling
per jaar
per maand
Bespaar 15% met een jaarabonnement
GeoApps voor mijn organisatie GeoApps voor uw project, publicatie of integratie
Betaling
per jaar
per maand
Bespaar 15% met een jaarabonnement

Team

Geschikt voor een kleine organisatie of een team binnen een organisatie.
269
per maand
Probeer gratis

Business

Geschikt voor een middelgrote organisatie of een afdeling binnen een grotere organisatie.
549
per maand
Probeer gratis

Enterprise

Geschikt voor een grotere organisatie of intensief gebruik.
Prijs op aanvraag
Aanvragen

Project

Ideaal voor individuele kaartprojecten of -toepassingen binnen organisaties of samenwerkingsverbanden
129
per maand
Probeer gratis

Public

Voor het online beschikbaar stellen van uw interactieve kaart of integreren hiervan in uw website
49
per maand
Probeer gratis

Integratie

Benut kaartcomponenten in uw eigen bedrijfsapplicatie, app of SaaS-dienst 
Prijs op aanvraag
Aanvragen
Aantal apps
Elke app die gemaakt wordt in de beheeromgeving wordt geteld als app.
10 Elke app die gemaakt wordt in de beheeromgeving wordt geteld als app. 50 Elke app die gemaakt wordt in de beheeromgeving wordt geteld als app. 100 Elke app die gemaakt wordt in de beheeromgeving wordt geteld als app. 5 Elke app die gemaakt wordt in de beheeromgeving wordt geteld als app. 1 Elke app die gemaakt wordt in de beheeromgeving wordt geteld als app. Op aanvraag Elke app die gemaakt wordt in de beheeromgeving wordt geteld als app.
Data opslag
Wel data opslag, geen moeilijke berekeningen met dataverkeer.
5 GB Wel data opslag, geen moeilijke berekeningen met dataverkeer. 10 GB Wel data opslag, geen moeilijke berekeningen met dataverkeer. 20 GB Wel data opslag, geen moeilijke berekeningen met dataverkeer. 1 GB Wel data opslag, geen moeilijke berekeningen met dataverkeer. 250 MB Wel data opslag, geen moeilijke berekeningen met dataverkeer. Op aanvraag Wel data opslag, geen moeilijke berekeningen met dataverkeer.
Gebruikers
Viewers
Raadplegen van kaart door gebruikers binnen de eigen organisatie
50 Raadplegen van kaart door gebruikers binnen de eigen organisatie 200 Raadplegen van kaart door gebruikers binnen de eigen organisatie Op aanvraag Raadplegen van kaart door gebruikers binnen de eigen organisatie 10 Raadplegen van kaart door gebruikers binnen de eigen organisatie - Raadplegen van kaart door gebruikers binnen de eigen organisatie Op aanvraag Raadplegen van kaart door gebruikers binnen de eigen organisatie
Editors
Editors zijn gebruikers die objecten in de kaart mogen toevoegen, bewerken en verwijderen. Uiteraard werkt dit alleen indien ook rechten zijn toegewezen door een beheerder.
10 Editors zijn gebruikers die objecten in de kaart mogen toevoegen, bewerken en verwijderen. Uiteraard werkt dit alleen indien ook rechten zijn toegewezen door een beheerder. 25 Editors zijn gebruikers die objecten in de kaart mogen toevoegen, bewerken en verwijderen. Uiteraard werkt dit alleen indien ook rechten zijn toegewezen door een beheerder. Op aanvraag Editors zijn gebruikers die objecten in de kaart mogen toevoegen, bewerken en verwijderen. Uiteraard werkt dit alleen indien ook rechten zijn toegewezen door een beheerder. 5 Editors zijn gebruikers die objecten in de kaart mogen toevoegen, bewerken en verwijderen. Uiteraard werkt dit alleen indien ook rechten zijn toegewezen door een beheerder. - Editors zijn gebruikers die objecten in de kaart mogen toevoegen, bewerken en verwijderen. Uiteraard werkt dit alleen indien ook rechten zijn toegewezen door een beheerder. Op aanvraag Editors zijn gebruikers die objecten in de kaart mogen toevoegen, bewerken en verwijderen. Uiteraard werkt dit alleen indien ook rechten zijn toegewezen door een beheerder.
Admins
Een admin kan een GeoApps omgeving configureren en bewerken. Zo is het mogelijk kaarten of apps te maken en te publiceren, data te uploaden en alle aanpassingen te doen die gewenst zijn.
5 Een admin kan een GeoApps omgeving configureren en bewerken. Zo is het mogelijk kaarten of apps te maken en te publiceren, data te uploaden en alle aanpassingen te doen die gewenst zijn. 10 Een admin kan een GeoApps omgeving configureren en bewerken. Zo is het mogelijk kaarten of apps te maken en te publiceren, data te uploaden en alle aanpassingen te doen die gewenst zijn. Op aanvraag Een admin kan een GeoApps omgeving configureren en bewerken. Zo is het mogelijk kaarten of apps te maken en te publiceren, data te uploaden en alle aanpassingen te doen die gewenst zijn. 2 Een admin kan een GeoApps omgeving configureren en bewerken. Zo is het mogelijk kaarten of apps te maken en te publiceren, data te uploaden en alle aanpassingen te doen die gewenst zijn. 1 Een admin kan een GeoApps omgeving configureren en bewerken. Zo is het mogelijk kaarten of apps te maken en te publiceren, data te uploaden en alle aanpassingen te doen die gewenst zijn. Op aanvraag Een admin kan een GeoApps omgeving configureren en bewerken. Zo is het mogelijk kaarten of apps te maken en te publiceren, data te uploaden en alle aanpassingen te doen die gewenst zijn.
Apps
GeoApps Store
Krijg toegang tot de GeoApps Store en download hier de nieuwste apps en integraties. Voor bepaalde content in de store kunnen mogelijk aanvullende kosten in rekening worden gebracht.
Krijg toegang tot de GeoApps Store en download hier de nieuwste apps en integraties. Voor bepaalde content in de store kunnen mogelijk aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Krijg toegang tot de GeoApps Store en download hier de nieuwste apps en integraties. Voor bepaalde content in de store kunnen mogelijk aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Krijg toegang tot de GeoApps Store en download hier de nieuwste apps en integraties. Voor bepaalde content in de store kunnen mogelijk aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Krijg toegang tot de GeoApps Store en download hier de nieuwste apps en integraties. Voor bepaalde content in de store kunnen mogelijk aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Krijg toegang tot de GeoApps Store en download hier de nieuwste apps en integraties. Voor bepaalde content in de store kunnen mogelijk aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Krijg toegang tot de GeoApps Store en download hier de nieuwste apps en integraties. Voor bepaalde content in de store kunnen mogelijk aanvullende kosten in rekening worden gebracht.
Viewer
De Viewer-app is de reguliere GIS-(kaart)viewer van GeoApps, welke ook gebruikt wordt voor het configureren van kaarten.
De Viewer-app is de reguliere GIS-(kaart)viewer van GeoApps, welke ook gebruikt wordt voor het configureren van kaarten. De Viewer-app is de reguliere GIS-(kaart)viewer van GeoApps, welke ook gebruikt wordt voor het configureren van kaarten. De Viewer-app is de reguliere GIS-(kaart)viewer van GeoApps, welke ook gebruikt wordt voor het configureren van kaarten. De Viewer-app is de reguliere GIS-(kaart)viewer van GeoApps, welke ook gebruikt wordt voor het configureren van kaarten. De Viewer-app is de reguliere GIS-(kaart)viewer van GeoApps, welke ook gebruikt wordt voor het configureren van kaarten. De Viewer-app is de reguliere GIS-(kaart)viewer van GeoApps, welke ook gebruikt wordt voor het configureren van kaarten.
MapTour
Maak interactieve, verhalende websites met kaarten, teksten, foto’s en illustraties.
Maak interactieve, verhalende websites met kaarten, teksten, foto’s en illustraties. Maak interactieve, verhalende websites met kaarten, teksten, foto’s en illustraties. Maak interactieve, verhalende websites met kaarten, teksten, foto’s en illustraties. Maak interactieve, verhalende websites met kaarten, teksten, foto’s en illustraties. Maak interactieve, verhalende websites met kaarten, teksten, foto’s en illustraties. Maak interactieve, verhalende websites met kaarten, teksten, foto’s en illustraties.
Dashboard
Maak snel en eenvoudig een dashboard op basis van data die reeds in GeoApps beschikbaar is, of die je toevoegt aan GeoApps.
Maak snel en eenvoudig een dashboard op basis van data die reeds in GeoApps beschikbaar is, of die je toevoegt aan GeoApps. Maak snel en eenvoudig een dashboard op basis van data die reeds in GeoApps beschikbaar is, of die je toevoegt aan GeoApps. Maak snel en eenvoudig een dashboard op basis van data die reeds in GeoApps beschikbaar is, of die je toevoegt aan GeoApps. Maak snel en eenvoudig een dashboard op basis van data die reeds in GeoApps beschikbaar is, of die je toevoegt aan GeoApps. Maak snel en eenvoudig een dashboard op basis van data die reeds in GeoApps beschikbaar is, of die je toevoegt aan GeoApps. Maak snel en eenvoudig een dashboard op basis van data die reeds in GeoApps beschikbaar is, of die je toevoegt aan GeoApps.
Custom apps
Bouw je eigen custom apps met GeoApps, toegespitst op eigen proces.
Bouw je eigen custom apps met GeoApps, toegespitst op eigen proces. Bouw je eigen custom apps met GeoApps, toegespitst op eigen proces. Bouw je eigen custom apps met GeoApps, toegespitst op eigen proces.
Kaartinteracties
Werken met projecties
Projecties kunnen worden gebruikt om een kaart voor een specifieke regio of gebied te optimaliseren. GeoApps biedt standaard ondersteuning voor een groot set aan projecties wereldwijd.
Projecties kunnen worden gebruikt om een kaart voor een specifieke regio of gebied te optimaliseren. GeoApps biedt standaard ondersteuning voor een groot set aan projecties wereldwijd. Projecties kunnen worden gebruikt om een kaart voor een specifieke regio of gebied te optimaliseren. GeoApps biedt standaard ondersteuning voor een groot set aan projecties wereldwijd. Projecties kunnen worden gebruikt om een kaart voor een specifieke regio of gebied te optimaliseren. GeoApps biedt standaard ondersteuning voor een groot set aan projecties wereldwijd. Projecties kunnen worden gebruikt om een kaart voor een specifieke regio of gebied te optimaliseren. GeoApps biedt standaard ondersteuning voor een groot set aan projecties wereldwijd. Projecties kunnen worden gebruikt om een kaart voor een specifieke regio of gebied te optimaliseren. GeoApps biedt standaard ondersteuning voor een groot set aan projecties wereldwijd. Projecties kunnen worden gebruikt om een kaart voor een specifieke regio of gebied te optimaliseren. GeoApps biedt standaard ondersteuning voor een groot set aan projecties wereldwijd.
Transparantie
Transparantie toepassen op kaartlagen instellen en aanpassen.
Transparantie toepassen op kaartlagen instellen en aanpassen. Transparantie toepassen op kaartlagen instellen en aanpassen. Transparantie toepassen op kaartlagen instellen en aanpassen. Transparantie toepassen op kaartlagen instellen en aanpassen. Transparantie toepassen op kaartlagen instellen en aanpassen. Transparantie toepassen op kaartlagen instellen en aanpassen.
Filteren van data
Filteren van kaartlagen en data.
Filteren van kaartlagen en data. Filteren van kaartlagen en data. Filteren van kaartlagen en data. Filteren van kaartlagen en data. Filteren van kaartlagen en data. Filteren van kaartlagen en data.
Meten
Meet lijnen, vlakken en cirkels op de kaart.
Meet lijnen, vlakken en cirkels op de kaart. Meet lijnen, vlakken en cirkels op de kaart. Meet lijnen, vlakken en cirkels op de kaart. Meet lijnen, vlakken en cirkels op de kaart. Meet lijnen, vlakken en cirkels op de kaart. Meet lijnen, vlakken en cirkels op de kaart.
Zoeken op adres
Zoek op adres, postcode, plaats in de kaart.
Zoek op adres, postcode, plaats in de kaart. Zoek op adres, postcode, plaats in de kaart. Zoek op adres, postcode, plaats in de kaart. Zoek op adres, postcode, plaats in de kaart. Zoek op adres, postcode, plaats in de kaart. Zoek op adres, postcode, plaats in de kaart.
Huidige locatie opvragen
Vraag snel je huidige positie op, op basis van de GPS-locatie van je apparaat.
Vraag snel je huidige positie op, op basis van de GPS-locatie van je apparaat. Vraag snel je huidige positie op, op basis van de GPS-locatie van je apparaat. Vraag snel je huidige positie op, op basis van de GPS-locatie van je apparaat. Vraag snel je huidige positie op, op basis van de GPS-locatie van je apparaat. Vraag snel je huidige positie op, op basis van de GPS-locatie van je apparaat. Vraag snel je huidige positie op, op basis van de GPS-locatie van je apparaat.
Opvragen coördinaten
Bepaal coördinaten op basis van een locatie in de kaart.
Bepaal coördinaten op basis van een locatie in de kaart. Bepaal coördinaten op basis van een locatie in de kaart. Bepaal coördinaten op basis van een locatie in de kaart. Bepaal coördinaten op basis van een locatie in de kaart. Bepaal coördinaten op basis van een locatie in de kaart. Bepaal coördinaten op basis van een locatie in de kaart.
Ondergronden wisselen
Voeg meerdere ondergrondskaarten toe, en wissel eenvoudig tussen bijvoorbeeld topografische kaart en luchtfoto's.
Voeg meerdere ondergrondskaarten toe, en wissel eenvoudig tussen bijvoorbeeld topografische kaart en luchtfoto's. Voeg meerdere ondergrondskaarten toe, en wissel eenvoudig tussen bijvoorbeeld topografische kaart en luchtfoto's. Voeg meerdere ondergrondskaarten toe, en wissel eenvoudig tussen bijvoorbeeld topografische kaart en luchtfoto's. Voeg meerdere ondergrondskaarten toe, en wissel eenvoudig tussen bijvoorbeeld topografische kaart en luchtfoto's. Voeg meerdere ondergrondskaarten toe, en wissel eenvoudig tussen bijvoorbeeld topografische kaart en luchtfoto's. Voeg meerdere ondergrondskaarten toe, en wissel eenvoudig tussen bijvoorbeeld topografische kaart en luchtfoto's.
Informatieschermen
Voeg makkelijk aan je project een informatiescherm toe voor bijvoorbeeld aanvullende informatie of disclaimer.
Voeg makkelijk aan je project een informatiescherm toe voor bijvoorbeeld aanvullende informatie of disclaimer. Voeg makkelijk aan je project een informatiescherm toe voor bijvoorbeeld aanvullende informatie of disclaimer. Voeg makkelijk aan je project een informatiescherm toe voor bijvoorbeeld aanvullende informatie of disclaimer. Voeg makkelijk aan je project een informatiescherm toe voor bijvoorbeeld aanvullende informatie of disclaimer. Voeg makkelijk aan je project een informatiescherm toe voor bijvoorbeeld aanvullende informatie of disclaimer. Voeg makkelijk aan je project een informatiescherm toe voor bijvoorbeeld aanvullende informatie of disclaimer.
Objectgegevens
Vraag eenvoudig van objecten op de kaart de gegevens op in mooie pop-ups, in tabelvorm, maar ook met foto's, grafieken of andere elementen.
Vraag eenvoudig van objecten op de kaart de gegevens op in mooie pop-ups, in tabelvorm, maar ook met foto's, grafieken of andere elementen. Vraag eenvoudig van objecten op de kaart de gegevens op in mooie pop-ups, in tabelvorm, maar ook met foto's, grafieken of andere elementen. Vraag eenvoudig van objecten op de kaart de gegevens op in mooie pop-ups, in tabelvorm, maar ook met foto's, grafieken of andere elementen. Vraag eenvoudig van objecten op de kaart de gegevens op in mooie pop-ups, in tabelvorm, maar ook met foto's, grafieken of andere elementen. Vraag eenvoudig van objecten op de kaart de gegevens op in mooie pop-ups, in tabelvorm, maar ook met foto's, grafieken of andere elementen. Vraag eenvoudig van objecten op de kaart de gegevens op in mooie pop-ups, in tabelvorm, maar ook met foto's, grafieken of andere elementen.
Favorieten
Eenvoudig in grotere projecten inzoomen naar specifieke gebieden, voorgedefinieerd in de kaart.
Eenvoudig in grotere projecten inzoomen naar specifieke gebieden, voorgedefinieerd in de kaart. Eenvoudig in grotere projecten inzoomen naar specifieke gebieden, voorgedefinieerd in de kaart. Eenvoudig in grotere projecten inzoomen naar specifieke gebieden, voorgedefinieerd in de kaart. Eenvoudig in grotere projecten inzoomen naar specifieke gebieden, voorgedefinieerd in de kaart. Eenvoudig in grotere projecten inzoomen naar specifieke gebieden, voorgedefinieerd in de kaart. Eenvoudig in grotere projecten inzoomen naar specifieke gebieden, voorgedefinieerd in de kaart.
Delen
Deel kaartbeeld met een collega via een link via e-mail, whatsapp, Teams of elke andere manier.
Deel kaartbeeld met een collega via een link via e-mail, whatsapp, Teams of elke andere manier. Deel kaartbeeld met een collega via een link via e-mail, whatsapp, Teams of elke andere manier. Deel kaartbeeld met een collega via een link via e-mail, whatsapp, Teams of elke andere manier. Deel kaartbeeld met een collega via een link via e-mail, whatsapp, Teams of elke andere manier. Deel kaartbeeld met een collega via een link via e-mail, whatsapp, Teams of elke andere manier. Deel kaartbeeld met een collega via een link via e-mail, whatsapp, Teams of elke andere manier.
Printen naar pdf (op schaal)
Maak een PDF op schaal van je kaart.
Maak een PDF op schaal van je kaart. Maak een PDF op schaal van je kaart. Maak een PDF op schaal van je kaart. Maak een PDF op schaal van je kaart. Maak een PDF op schaal van je kaart.
Dowloaden via viewer
Kaartlagen downloaden als Shapefile of Excel via de viewer.
Kaartlagen downloaden als Shapefile of Excel via de viewer. Kaartlagen downloaden als Shapefile of Excel via de viewer. Kaartlagen downloaden als Shapefile of Excel via de viewer. Kaartlagen downloaden als Shapefile of Excel via de viewer.
Animaties
Maak animaties op basis van meerdere kaartlagen, en bekijk deze in de viewer.
Maak animaties op basis van meerdere kaartlagen, en bekijk deze in de viewer. Maak animaties op basis van meerdere kaartlagen, en bekijk deze in de viewer. Maak animaties op basis van meerdere kaartlagen, en bekijk deze in de viewer.
Actieknoppen
Verwijs met behulp van eenvoudige knoppen naar externe pagina's of systemen op basis van attribuutgegevens van een object.
Verwijs met behulp van eenvoudige knoppen naar externe pagina's of systemen op basis van attribuutgegevens van een object. Verwijs met behulp van eenvoudige knoppen naar externe pagina's of systemen op basis van attribuutgegevens van een object.
Themakaarten
Maak binnen een kaart meerdere themakaarten aan, waarmee je de legenda eenvoudig kan groeperen.
Maak binnen een kaart meerdere themakaarten aan, waarmee je de legenda eenvoudig kan groeperen. Maak binnen een kaart meerdere themakaarten aan, waarmee je de legenda eenvoudig kan groeperen.
Edit-mogelijkheden
Objecten intekenen
Teken eenvoudig nieuwe objecten als punt, lijn of vlak in de kaart.
Teken eenvoudig nieuwe objecten als punt, lijn of vlak in de kaart. Teken eenvoudig nieuwe objecten als punt, lijn of vlak in de kaart. Teken eenvoudig nieuwe objecten als punt, lijn of vlak in de kaart. Teken eenvoudig nieuwe objecten als punt, lijn of vlak in de kaart. Teken eenvoudig nieuwe objecten als punt, lijn of vlak in de kaart.
Objecten bewerken
Bewerk de geometrie van reeds ingetekende objecten.
Bewerk de geometrie van reeds ingetekende objecten. Bewerk de geometrie van reeds ingetekende objecten. Bewerk de geometrie van reeds ingetekende objecten. Bewerk de geometrie van reeds ingetekende objecten. Bewerk de geometrie van reeds ingetekende objecten.
Attributen bewerken
Bewerk de attributen (eigenschappen) van een object op de kaart.
Bewerk de attributen (eigenschappen) van een object op de kaart. Bewerk de attributen (eigenschappen) van een object op de kaart. Bewerk de attributen (eigenschappen) van een object op de kaart. Bewerk de attributen (eigenschappen) van een object op de kaart. Bewerk de attributen (eigenschappen) van een object op de kaart.
Objecten verwijderen
Verwijder objecten vanuit een kaartlaag.
Verwijder objecten vanuit een kaartlaag. Verwijder objecten vanuit een kaartlaag. Verwijder objecten vanuit een kaartlaag. Verwijder objecten vanuit een kaartlaag. Verwijder objecten vanuit een kaartlaag.
Objecten kopiëren
Kopieër eenvoudig objecten tussen kaartlagen of in dezelfde kaartlaag.
Kopieër eenvoudig objecten tussen kaartlagen of in dezelfde kaartlaag. Kopieër eenvoudig objecten tussen kaartlagen of in dezelfde kaartlaag. Kopieër eenvoudig objecten tussen kaartlagen of in dezelfde kaartlaag. Kopieër eenvoudig objecten tussen kaartlagen of in dezelfde kaartlaag. Kopieër eenvoudig objecten tussen kaartlagen of in dezelfde kaartlaag.
Notificaties
Ontvang notificaties bij wijzigingen van objecten in de kaart.
Ontvang notificaties bij wijzigingen van objecten in de kaart. Ontvang notificaties bij wijzigingen van objecten in de kaart. Ontvang notificaties bij wijzigingen van objecten in de kaart. Ontvang notificaties bij wijzigingen van objecten in de kaart.
Fieldwork
Meet in de kaart op basis van GPS-apparaten of een Total Station. Neem contact op voor meer informatie.
Op aanvraag Meet in de kaart op basis van GPS-apparaten of een Total Station. Neem contact op voor meer informatie. Op aanvraag Meet in de kaart op basis van GPS-apparaten of een Total Station. Neem contact op voor meer informatie. Op aanvraag Meet in de kaart op basis van GPS-apparaten of een Total Station. Neem contact op voor meer informatie.
Analysemogelijkheden
Custom analyses
Gebiedsanalyses uitvoeren in de kaart, geïmplementeerd op aanvraag.
Gebiedsanalyses uitvoeren in de kaart, geïmplementeerd op aanvraag. Gebiedsanalyses uitvoeren in de kaart, geïmplementeerd op aanvraag. Gebiedsanalyses uitvoeren in de kaart, geïmplementeerd op aanvraag. Gebiedsanalyses uitvoeren in de kaart, geïmplementeerd op aanvraag. Gebiedsanalyses uitvoeren in de kaart, geïmplementeerd op aanvraag. Gebiedsanalyses uitvoeren in de kaart, geïmplementeerd op aanvraag.
Externe analyses
Analyses uitvoeren via externe systemen zoals bijvoorbeeld FME.
Binnenkort beschikbaar Analyses uitvoeren via externe systemen zoals bijvoorbeeld FME. Binnenkort beschikbaar Analyses uitvoeren via externe systemen zoals bijvoorbeeld FME. Binnenkort beschikbaar Analyses uitvoeren via externe systemen zoals bijvoorbeeld FME.
Visualisatie
Styling van kaartlagen
Zelf symbologie aanmaken in verschillende varianten (punt, lijn, vlak, icoon). Stijl je objecten op basis van een kleur of waarde, of op basis van de eigenschappen van objecten.
Zelf symbologie aanmaken in verschillende varianten (punt, lijn, vlak, icoon). Stijl je objecten op basis van een kleur of waarde, of op basis van de eigenschappen van objecten. Zelf symbologie aanmaken in verschillende varianten (punt, lijn, vlak, icoon). Stijl je objecten op basis van een kleur of waarde, of op basis van de eigenschappen van objecten. Zelf symbologie aanmaken in verschillende varianten (punt, lijn, vlak, icoon). Stijl je objecten op basis van een kleur of waarde, of op basis van de eigenschappen van objecten. Zelf symbologie aanmaken in verschillende varianten (punt, lijn, vlak, icoon). Stijl je objecten op basis van een kleur of waarde, of op basis van de eigenschappen van objecten. Zelf symbologie aanmaken in verschillende varianten (punt, lijn, vlak, icoon). Stijl je objecten op basis van een kleur of waarde, of op basis van de eigenschappen van objecten. Zelf symbologie aanmaken in verschillende varianten (punt, lijn, vlak, icoon). Stijl je objecten op basis van een kleur of waarde, of op basis van de eigenschappen van objecten.
Clustering
Cluster punten in de kaart bij een groot aantal objecten.
Cluster punten in de kaart bij een groot aantal objecten. Cluster punten in de kaart bij een groot aantal objecten. Cluster punten in de kaart bij een groot aantal objecten. Cluster punten in de kaart bij een groot aantal objecten. Cluster punten in de kaart bij een groot aantal objecten. Cluster punten in de kaart bij een groot aantal objecten.
Labeling
Objecten in de kaart voorzien van een tekstlabel.
Objecten in de kaart voorzien van een tekstlabel. Objecten in de kaart voorzien van een tekstlabel. Objecten in de kaart voorzien van een tekstlabel. Objecten in de kaart voorzien van een tekstlabel. Objecten in de kaart voorzien van een tekstlabel. Objecten in de kaart voorzien van een tekstlabel.
Standaard Iconenbibliotheek
Standaard iconenbibilotheek met een uitgebreid set aan iconen.
Standaard iconenbibilotheek met een uitgebreid set aan iconen. Standaard iconenbibilotheek met een uitgebreid set aan iconen. Standaard iconenbibilotheek met een uitgebreid set aan iconen. Standaard iconenbibilotheek met een uitgebreid set aan iconen. Standaard iconenbibilotheek met een uitgebreid set aan iconen. Standaard iconenbibilotheek met een uitgebreid set aan iconen.
Mask-laag
Eenvoudig gebiedsgrens inladen in kaart voor centreren of afschermen van data.
Eenvoudig gebiedsgrens inladen in kaart voor centreren of afschermen van data. Eenvoudig gebiedsgrens inladen in kaart voor centreren of afschermen van data. Eenvoudig gebiedsgrens inladen in kaart voor centreren of afschermen van data. Eenvoudig gebiedsgrens inladen in kaart voor centreren of afschermen van data. Eenvoudig gebiedsgrens inladen in kaart voor centreren of afschermen van data.
Eigen Iconenbibliotheek
Zelf iconenbibliotheek maken en hergebruiken.
Zelf iconenbibliotheek maken en hergebruiken. Zelf iconenbibliotheek maken en hergebruiken. Zelf iconenbibliotheek maken en hergebruiken.
Import SLD
SLD's inlezen en gebruik als legenda voor kaartlagen.
SLD's inlezen en gebruik als legenda voor kaartlagen. SLD's inlezen en gebruik als legenda voor kaartlagen.
Download SLD
Hergebruik de SLD in eigen software zoals QGIS of voor backup-doeleinden.
Hergebruik de SLD in eigen software zoals QGIS of voor backup-doeleinden.
Complexe symbologie
Symbology op basis van meerdere attributen en meerdere stijlen configureren.
Symbology op basis van meerdere attributen en meerdere stijlen configureren.
Custom SLD
Complexe SLD's koppelen aan kaartlagen, direct als SLD. Hiermee is het mogelijk alle vormen van styling toe te passen die ondersteund worden vanuit SLD, zonder beperkingen van GeoApps.
Complexe SLD's koppelen aan kaartlagen, direct als SLD. Hiermee is het mogelijk alle vormen van styling toe te passen die ondersteund worden vanuit SLD, zonder beperkingen van GeoApps.
Beheer
Projecten
Organiseer je data in projecten en mappen voor meer overzicht in GeoApps.
Organiseer je data in projecten en mappen voor meer overzicht in GeoApps. Organiseer je data in projecten en mappen voor meer overzicht in GeoApps. Organiseer je data in projecten en mappen voor meer overzicht in GeoApps. Organiseer je data in projecten en mappen voor meer overzicht in GeoApps. Organiseer je data in projecten en mappen voor meer overzicht in GeoApps.
Bewerken via de kaart
Snel de kaartconfiguratie aanpassen via de kaart.
Snel de kaartconfiguratie aanpassen via de kaart. Snel de kaartconfiguratie aanpassen via de kaart. Snel de kaartconfiguratie aanpassen via de kaart. Snel de kaartconfiguratie aanpassen via de kaart. Snel de kaartconfiguratie aanpassen via de kaart. Snel de kaartconfiguratie aanpassen via de kaart.
Data uploaden
Upload data als Shapefile, GeoTIFF, DXF of Excel, of update eenvoudig data die reeds is toegevoegd.
Upload data als Shapefile, GeoTIFF, DXF of Excel, of update eenvoudig data die reeds is toegevoegd. Upload data als Shapefile, GeoTIFF, DXF of Excel, of update eenvoudig data die reeds is toegevoegd. Upload data als Shapefile, GeoTIFF, DXF of Excel, of update eenvoudig data die reeds is toegevoegd. Upload data als Shapefile, GeoTIFF, DXF of Excel, of update eenvoudig data die reeds is toegevoegd. Upload data als Shapefile, GeoTIFF, DXF of Excel, of update eenvoudig data die reeds is toegevoegd. Upload data als Shapefile, GeoTIFF, DXF of Excel, of update eenvoudig data die reeds is toegevoegd.
Download data
Download je data als Shapefile of Excel.
Download je data als Shapefile of Excel. Download je data als Shapefile of Excel. Download je data als Shapefile of Excel. Download je data als Shapefile of Excel. Download je data als Shapefile of Excel. Download je data als Shapefile of Excel.
Metadata
Koppel metadata aan datasets.
Koppel metadata aan datasets. Koppel metadata aan datasets. Koppel metadata aan datasets. Koppel metadata aan datasets. Koppel metadata aan datasets. Koppel metadata aan datasets.
Schaalafhankelijkheid
Data inladen vanaf verschillende zoomniveaus.
Data inladen vanaf verschillende zoomniveaus. Data inladen vanaf verschillende zoomniveaus. Data inladen vanaf verschillende zoomniveaus. Data inladen vanaf verschillende zoomniveaus. Data inladen vanaf verschillende zoomniveaus. Data inladen vanaf verschillende zoomniveaus.
Domeinlijsten
Maak domeinlijsten en koppel deze aan attributen.
Maak domeinlijsten en koppel deze aan attributen. Maak domeinlijsten en koppel deze aan attributen. Maak domeinlijsten en koppel deze aan attributen. Maak domeinlijsten en koppel deze aan attributen. Maak domeinlijsten en koppel deze aan attributen. Maak domeinlijsten en koppel deze aan attributen.
Definition queries
Pas eenvoudig filters toe op je kaartlaag om data beperkt weer te geven.
Pas eenvoudig filters toe op je kaartlaag om data beperkt weer te geven. Pas eenvoudig filters toe op je kaartlaag om data beperkt weer te geven. Pas eenvoudig filters toe op je kaartlaag om data beperkt weer te geven. Pas eenvoudig filters toe op je kaartlaag om data beperkt weer te geven. Pas eenvoudig filters toe op je kaartlaag om data beperkt weer te geven.
Prullenbak
Verwijderde data wordt 30 dagen bewaard in de prullenbak, voordat deze volledig wordt weggegooid.
Verwijderde data wordt 30 dagen bewaard in de prullenbak, voordat deze volledig wordt weggegooid. Verwijderde data wordt 30 dagen bewaard in de prullenbak, voordat deze volledig wordt weggegooid. Verwijderde data wordt 30 dagen bewaard in de prullenbak, voordat deze volledig wordt weggegooid. Verwijderde data wordt 30 dagen bewaard in de prullenbak, voordat deze volledig wordt weggegooid.
Dynamische attributen
Creëer dynamisch attributen, bereken on-the-fly oppervlaktes of lengtes of maak dynamische styling op basis van gegevens.
Creëer dynamisch attributen, bereken on-the-fly oppervlaktes of lengtes of maak dynamische styling op basis van gegevens. Creëer dynamisch attributen, bereken on-the-fly oppervlaktes of lengtes of maak dynamische styling op basis van gegevens. Creëer dynamisch attributen, bereken on-the-fly oppervlaktes of lengtes of maak dynamische styling op basis van gegevens.
Joins (koppelingen)
Koppel verschillende datasets aan elkaar met behulp van joins.
Koppel verschillende datasets aan elkaar met behulp van joins. Koppel verschillende datasets aan elkaar met behulp van joins. Koppel verschillende datasets aan elkaar met behulp van joins.
Ondersteunde dataformaten
WMS
Ondersteuning voor OGC WMS services.
Ondersteuning voor OGC WMS services. Ondersteuning voor OGC WMS services. Ondersteuning voor OGC WMS services. Ondersteuning voor OGC WMS services. Ondersteuning voor OGC WMS services. Ondersteuning voor OGC WMS services.
WMTS
Ondersteuning voor OGC WMTS services.
Ondersteuning voor OGC WMTS services. Ondersteuning voor OGC WMTS services. Ondersteuning voor OGC WMTS services. Ondersteuning voor OGC WMTS services. Ondersteuning voor OGC WMTS services. Ondersteuning voor OGC WMTS services.
WFS
Ondersteuning voor OGC WFS services.
Ondersteuning voor OGC WFS services. Ondersteuning voor OGC WFS services. Ondersteuning voor OGC WFS services. Ondersteuning voor OGC WFS services. Ondersteuning voor OGC WFS services. Ondersteuning voor OGC WFS services.
TMS
Ondersteuning voor TMS services, ook wel XYZ-tiles genoemd.
Ondersteuning voor TMS services, ook wel XYZ-tiles genoemd. Ondersteuning voor TMS services, ook wel XYZ-tiles genoemd. Ondersteuning voor TMS services, ook wel XYZ-tiles genoemd. Ondersteuning voor TMS services, ook wel XYZ-tiles genoemd. Ondersteuning voor TMS services, ook wel XYZ-tiles genoemd. Ondersteuning voor TMS services, ook wel XYZ-tiles genoemd.
Shapefile
Ondersteuning voor het importeren van Shapefiles.
Ondersteuning voor het importeren van Shapefiles. Ondersteuning voor het importeren van Shapefiles. Ondersteuning voor het importeren van Shapefiles. Ondersteuning voor het importeren van Shapefiles. Ondersteuning voor het importeren van Shapefiles. Ondersteuning voor het importeren van Shapefiles.
Excel
Ondersteuning voor het importeren van Excel-documenten.
Ondersteuning voor het importeren van Excel-documenten. Ondersteuning voor het importeren van Excel-documenten. Ondersteuning voor het importeren van Excel-documenten. Ondersteuning voor het importeren van Excel-documenten. Ondersteuning voor het importeren van Excel-documenten. Ondersteuning voor het importeren van Excel-documenten.
GeoTIFF
Ondersteuning voor het importeren van GeoTIFF rasterbestanden.
Ondersteuning voor het importeren van GeoTIFF rasterbestanden. Ondersteuning voor het importeren van GeoTIFF rasterbestanden. Ondersteuning voor het importeren van GeoTIFF rasterbestanden. Ondersteuning voor het importeren van GeoTIFF rasterbestanden. Ondersteuning voor het importeren van GeoTIFF rasterbestanden.
GeoJSON
Ondersteuning voor GeoJSON-services.
Ondersteuning voor GeoJSON-services. Ondersteuning voor GeoJSON-services. Ondersteuning voor GeoJSON-services. Ondersteuning voor GeoJSON-services. Ondersteuning voor GeoJSON-services.
DXF
Ondersteuning voor het importeren van DXF bestanden.
Ondersteuning voor het importeren van DXF bestanden. Ondersteuning voor het importeren van DXF bestanden. Ondersteuning voor het importeren van DXF bestanden.
Dataportaal
Publiceer WMS
Publiceer eenvoudig zelf WMS-services via GeoApps.
Publiceer eenvoudig zelf WMS-services via GeoApps. Publiceer eenvoudig zelf WMS-services via GeoApps. Publiceer eenvoudig zelf WMS-services via GeoApps.
Publiceer WFS
Publiceer eenvoudig zelf WFS-services via GeoApps.
Publiceer eenvoudig zelf WFS-services via GeoApps.
Beveiliging
Openbare apps
Maak apps welke openbaar beschikbaar zijn, zonder in te loggen.
Maak apps welke openbaar beschikbaar zijn, zonder in te loggen. Maak apps welke openbaar beschikbaar zijn, zonder in te loggen. Maak apps welke openbaar beschikbaar zijn, zonder in te loggen. Maak apps welke openbaar beschikbaar zijn, zonder in te loggen. Maak apps welke openbaar beschikbaar zijn, zonder in te loggen.
Beveiligde apps
Maak Apps waarbij inloggen vereist is.
Maak Apps waarbij inloggen vereist is. Maak Apps waarbij inloggen vereist is. Maak Apps waarbij inloggen vereist is. Maak Apps waarbij inloggen vereist is. Maak Apps waarbij inloggen vereist is.
Gebruikersrollen
Wijs rechten en rollen toe per gebruiker, bijvoorbeeld admin, viewer, editor.
Wijs rechten en rollen toe per gebruiker, bijvoorbeeld admin, viewer, editor. Wijs rechten en rollen toe per gebruiker, bijvoorbeeld admin, viewer, editor. Wijs rechten en rollen toe per gebruiker, bijvoorbeeld admin, viewer, editor. Wijs rechten en rollen toe per gebruiker, bijvoorbeeld admin, viewer, editor.
Map security
Specifieke rechten per map instellen afhankelijk van de gebruiker.
Specifieke rechten per map instellen afhankelijk van de gebruiker. Specifieke rechten per map instellen afhankelijk van de gebruiker. Specifieke rechten per map instellen afhankelijk van de gebruiker.
Gebruikersgroepen
Maak gebruikersgroepen en maak gebruikers deel van deze groepen. Stel eenvoudig rechten in per gebruikersgroep voor efficiënt beheer van grote aantallen gebruikers.
Maak gebruikersgroepen en maak gebruikers deel van deze groepen. Stel eenvoudig rechten in per gebruikersgroep voor efficiënt beheer van grote aantallen gebruikers. Maak gebruikersgroepen en maak gebruikers deel van deze groepen. Stel eenvoudig rechten in per gebruikersgroep voor efficiënt beheer van grote aantallen gebruikers.
2-staps verificatie verplichten
Maak het mogelijk om 2-staps authenticatie verplicht te stellen in een omgeving. Het is voor gebruikers altijd mogelijk zelf 2-factor authenticatie in te stellen.
Maak het mogelijk om 2-staps authenticatie verplicht te stellen in een omgeving. Het is voor gebruikers altijd mogelijk zelf 2-factor authenticatie in te stellen. Maak het mogelijk om 2-staps authenticatie verplicht te stellen in een omgeving. Het is voor gebruikers altijd mogelijk zelf 2-factor authenticatie in te stellen.
Thememap beveiliging
Specifieke rechten per thememap.
Specifieke rechten per thememap.
Single Sign On
Maak het mogelijk in te loggen met organisatie-gegevens op basis van bijvoorbeeld Microsoft Azure AD.
Op aanvraag Maak het mogelijk in te loggen met organisatie-gegevens op basis van bijvoorbeeld Microsoft Azure AD.
Grootschalig gebruik
Symbologie templates
Symbologie hergebruiken op verschillende kaartlagen.
Symbologie hergebruiken op verschillende kaartlagen. Symbologie hergebruiken op verschillende kaartlagen.
Complexe definition queries
Maak complexe definition queries direct met SQL.
Maak complexe definition queries direct met SQL. Maak complexe definition queries direct met SQL.
Herbruikbare domeinlijsten
Maak domeinlijsten op basis van een andere dataset.
Maak domeinlijsten op basis van een andere dataset. Maak domeinlijsten op basis van een andere dataset.
Collections
Maak collecties met layers en hergebruik deze in meerdere kaarten.
Maak collecties met layers en hergebruik deze in meerdere kaarten.
Favorieten uit dataset
Maak eenvoudig favorieten aan op basis van objecten in een dataset, bijvoorbeeld een projectenkaart.
Maak eenvoudig favorieten aan op basis van objecten in een dataset, bijvoorbeeld een projectenkaart.
Kopiëren en exporteren
Kopieër symbologie, layers, maps en data of exporteer naar andere omgevingen.
Kopieër symbologie, layers, maps en data of exporteer naar andere omgevingen.
Overige features
Branding en Huisstijl
Meertalig
GeoApps is standaard beschikbaar in meerdere talen.
GeoApps is standaard beschikbaar in meerdere talen. GeoApps is standaard beschikbaar in meerdere talen. GeoApps is standaard beschikbaar in meerdere talen. GeoApps is standaard beschikbaar in meerdere talen. GeoApps is standaard beschikbaar in meerdere talen.
Eigen logo
Cofigureer een eigen logo in de apps en kaarten.
Cofigureer een eigen logo in de apps en kaarten. Cofigureer een eigen logo in de apps en kaarten. Cofigureer een eigen logo in de apps en kaarten. Cofigureer een eigen logo in de apps en kaarten. Cofigureer een eigen logo in de apps en kaarten.
Eigen kleuren
Stel je eigen huisstijlkleuren in.
Stel je eigen huisstijlkleuren in. Stel je eigen huisstijlkleuren in. Stel je eigen huisstijlkleuren in. Stel je eigen huisstijlkleuren in. Stel je eigen huisstijlkleuren in.
Meerdere huisstijlen
Maak meerdere huisstijlen aan, zodat elke app in zijn eigen stijl kan worden gepresenteerd.
Maak meerdere huisstijlen aan, zodat elke app in zijn eigen stijl kan worden gepresenteerd. Maak meerdere huisstijlen aan, zodat elke app in zijn eigen stijl kan worden gepresenteerd.
Templates
Eigen huisstijl template die herbruikbaar is voor meer apps.
Eigen huisstijl template die herbruikbaar is voor meer apps.
Aangepaste URL
Volledige GeoApps omgeving op eigen subdomein.
Volledige GeoApps omgeving op eigen subdomein.
White Label
White Label (het weghalen van verwijzingen naar GeoApps) is onderdeel van het Partner-programma. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Integraties (Integraties zoals hieronder genoemd zijn inbegrepen in de pakketten. Tegen meerprijs te koop bij een goedkoper GeoApps abonnement)
Google Streetview
Bekijk straatbeelden van Google Streetview. Vereist een abonnement van de dataleverancier.
Bekijk straatbeelden van Google Streetview. Vereist een abonnement van de dataleverancier. Bekijk straatbeelden van Google Streetview. Vereist een abonnement van de dataleverancier. Bekijk straatbeelden van Google Streetview. Vereist een abonnement van de dataleverancier. Bekijk straatbeelden van Google Streetview. Vereist een abonnement van de dataleverancier. Bekijk straatbeelden van Google Streetview. Vereist een abonnement van de dataleverancier.
PDOK zoeken
Zoeken op basis van de PDOK locatieserver voor het zoeken in Nederlandse adressen.
Zoeken op basis van de PDOK locatieserver voor het zoeken in Nederlandse adressen. Zoeken op basis van de PDOK locatieserver voor het zoeken in Nederlandse adressen. Zoeken op basis van de PDOK locatieserver voor het zoeken in Nederlandse adressen. Zoeken op basis van de PDOK locatieserver voor het zoeken in Nederlandse adressen. Zoeken op basis van de PDOK locatieserver voor het zoeken in Nederlandse adressen. Zoeken op basis van de PDOK locatieserver voor het zoeken in Nederlandse adressen.
OSM zoeken
Zoeken op basis van OpenStreetMap (wereldwijd) stratenbestand.
Zoeken op basis van OpenStreetMap (wereldwijd) stratenbestand. Zoeken op basis van OpenStreetMap (wereldwijd) stratenbestand. Zoeken op basis van OpenStreetMap (wereldwijd) stratenbestand. Zoeken op basis van OpenStreetMap (wereldwijd) stratenbestand. Zoeken op basis van OpenStreetMap (wereldwijd) stratenbestand. Zoeken op basis van OpenStreetMap (wereldwijd) stratenbestand.
CRAB zoeken
Zoeken in het Belgische stratenbestand op basis van de CRAB zoekservice.
Zoeken in het Belgische stratenbestand op basis van de CRAB zoekservice. Zoeken in het Belgische stratenbestand op basis van de CRAB zoekservice. Zoeken in het Belgische stratenbestand op basis van de CRAB zoekservice. Zoeken in het Belgische stratenbestand op basis van de CRAB zoekservice. Zoeken in het Belgische stratenbestand op basis van de CRAB zoekservice. Zoeken in het Belgische stratenbestand op basis van de CRAB zoekservice.
Slagboom & Peeters
Bekijk de obliekbeelden van Slagboom & Peeters. Vereist een abonnement van de dataleverancier.
Bekijk de obliekbeelden van Slagboom & Peeters. Vereist een abonnement van de dataleverancier. Bekijk de obliekbeelden van Slagboom & Peeters. Vereist een abonnement van de dataleverancier. Bekijk de obliekbeelden van Slagboom & Peeters. Vereist een abonnement van de dataleverancier. Bekijk de obliekbeelden van Slagboom & Peeters. Vereist een abonnement van de dataleverancier.
Cyclomedia
Streetsmart voor het bekijken van actuele straatbeelden. Vereist een los abonnement bij de dataleverancier.
Streetsmart voor het bekijken van actuele straatbeelden. Vereist een los abonnement bij de dataleverancier. Streetsmart voor het bekijken van actuele straatbeelden. Vereist een los abonnement bij de dataleverancier. Streetsmart voor het bekijken van actuele straatbeelden. Vereist een los abonnement bij de dataleverancier. Streetsmart voor het bekijken van actuele straatbeelden. Vereist een los abonnement bij de dataleverancier.
FME Desktop
Data wegschijven naar GeoApps via eigen gebouwde workbenches. Vereist een eigen FME-licentie.
Data wegschijven naar GeoApps via eigen gebouwde workbenches. Vereist een eigen FME-licentie. Data wegschijven naar GeoApps via eigen gebouwde workbenches. Vereist een eigen FME-licentie. Data wegschijven naar GeoApps via eigen gebouwde workbenches. Vereist een eigen FME-licentie.
FME Server / Cloud
Data analyseren, uploaden en wegschrijven volledig geautomatiseerd via GeoApps. Vereist een eigen FME-licentie.
Data analyseren, uploaden en wegschrijven volledig geautomatiseerd via GeoApps. Vereist een eigen FME-licentie.
Direct Connect
Koppel een eigen database, bijvoorbeeld PostgreSql. Vereist een eigen database-server.
1 database Koppel een eigen database, bijvoorbeeld PostgreSql. Vereist een eigen database-server. Op aanvraag Koppel een eigen database, bijvoorbeeld PostgreSql. Vereist een eigen database-server.
API's
Javascript API's
Met API's kun je zelf data en kaarten presenteren in eigen applicaties
Met API's kun je zelf data en kaarten presenteren in eigen applicaties Met API's kun je zelf data en kaarten presenteren in eigen applicaties Met API's kun je zelf data en kaarten presenteren in eigen applicaties Met API's kun je zelf data en kaarten presenteren in eigen applicaties Met API's kun je zelf data en kaarten presenteren in eigen applicaties
Iframe Embed
Maak een iframe/embed van kaarten voor presentatie in je eigen website
Maak een iframe/embed van kaarten voor presentatie in je eigen website Maak een iframe/embed van kaarten voor presentatie in je eigen website Maak een iframe/embed van kaarten voor presentatie in je eigen website Maak een iframe/embed van kaarten voor presentatie in je eigen website Maak een iframe/embed van kaarten voor presentatie in je eigen website Maak een iframe/embed van kaarten voor presentatie in je eigen website
Rest API's
Met de Rest API is het mogelijk om het genereren van kaarten volledig te automatiseren
Binnenkort beschikbaar Met de Rest API is het mogelijk om het genereren van kaarten volledig te automatiseren Binnenkort beschikbaar Met de Rest API is het mogelijk om het genereren van kaarten volledig te automatiseren Binnenkort beschikbaar Met de Rest API is het mogelijk om het genereren van kaarten volledig te automatiseren
Externe dataset attributen
Lees attribuutinformatie uit of koppel aan bestaande datasets in GeoApps
Lees attribuutinformatie uit of koppel aan bestaande datasets in GeoApps Lees attribuutinformatie uit of koppel aan bestaande datasets in GeoApps Lees attribuutinformatie uit of koppel aan bestaande datasets in GeoApps
Probeer gratis Probeer gratis Aanvragen Probeer gratis Probeer gratis Aanvragen

Heeft u advies nodig?

GeoApps biedt veel mogelijkheden voor uw project of organisatie.
Wij helpen u graag om het juiste abonnement te kiezen.
Onze experts adviseren u graag!

Geef mij advies