Even voorstellen: developer Sebastiaan

22-02-2021 | Nieuws

Introducing: Sebastiaan Vercammen! Fullstack Engineer, scrum master in spe én thuisbakker. Vroeger bouwde hij eens een rekenmachine om naar een afstandsbediening, dus handig is ‘ie zeker. Nu gaat Sebastiaan bij MapGear B.V. aan de slag als Fullstack Developer.

#Challenge
We legden Sebastiaan het vuur aan de schenen tijdens een software-challenge als onderdeel van zijn sollicitatie. Hij bouwde een webapplicatie met Typescript en React om het beste van zichzelf te laten zien.

#Barhoofd
Dat Sebastiaan graag meedenkt en faciliteert is wel duidelijk. Zo is hij als vrijwilliger barhoofd bij het Green Vibrations festival en overziet hij het reilen en zeilen van de bar. Hopelijk kunnen er volgend jaar weer biertjes getapt worden op het terrein van University of Twente!

#Comingsoon
Sebastiaan duikt al meteen in de gebruikersinterface van MapGear. Zo werkt hij aan een nieuwe indeling waarbij je kaarten binnenkort nog beter naar je hand kan zetten. Er komt een feature waarbij je zelf menubalken en kaarten kan verslepen in de kaartviewer. Zo kan je als gebruiker zelf een indeling maken die voor jou prettig werkt.

PS: We zoeken nog een developer! Bekijk hier de vacature: https://www.geoapps.nl/blog/vacature-applicatie-ontwikkelaar/

Maak kennis met GeoApps

Maak kennis met GeoApps tijdens een vrijblijvende demonstratie door één van onze experts en ontdek wat Geoapps voor uw organisatie kan betekenen.

Wij komen graag bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook welkom in ons kantoor in Deventer. Laat uw gegevens achter of neem contact op met ons via 0570-74 60 70.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.