Nieuwe release GeoApps Versie 29.1

07-03-2023 | Blog

In januari is Release 29 uitgerold, waarmee we goede stappen hebben gezet in het uitbreiden van het Apps-platform. Sindsdien zijn hiervoor verschillende nieuwe functionaliteiten en optimalisaties doorgevoerd. Daarom brengen wij weer een nieuwe update: GeoApps Release 29.1!

In GeoApps Release 29.1 leggen we de focus op het uitbreiden van de mogelijkheden van Apps en het verbeteren van de beheeromgeving. Daarnaast is de tekenmodule uitgebreid. Bekijk onderstaand een aantal highlights van deze release. Voor een overzicht van alle wijzigingen, nieuwe functies en optimalisaties bekijk je de Releasenotes.

MapTour met Editor

Zoals al aangekondigd was in de Release Notes van versie 29: de MapTour is nu net als Dashboard ook instelbaar met de nieuwe Editor!

Multi-edit

De tekenmodule gaat er ook op vooruit met Release 29.1. Waar het al mogelijk was objectinformatie te bewerken vanuit de Viewer voor een enkel object, is het nu ook mogelijk dit voor verschillende objecten tegelijk te doen.

Beheeromgeving

De beheeromgeving heeft verschillende optimalisaties gekregen:

  • In de beheeromgeving zijn die aangeven of een kaart of app ‘default’ of ‘public’ is verwijderd, en vervangen voor tags. Deze tags worden alleen getoond indien van toepassing, waardoor er minder ‘overbodige’ informatie wordt getoond in de beheeromgeving.
  • De lay-out en indeling van de beheeromgeving is geoptimaliseerd en wordt de komende tijd verder verbeterd.
  • De kleurstelling in de beheeromgeving is vernieuwd en in lijn gebracht met de GeoApps Editor.
  • Tevens zijn er verscheidene hardware- en softwarematige verbeteringen doorgevoerd.

Matrix voor analyse

Tevens is er een mooie toevoeging voor GeoApps-gebruikers die werken met analyses. Met deze Release is er namelijk een matrix toegevoegd. In plaats van alle attributen voor elke klasse onder elkaar te zetten in de rapportage kunnen deze nu ook weergegeven worden met verschillende klassen als kolommen.

Voor meer informatie over analyses, zie Analyses of neem contact op.

Jouw eigen App ontwikkelen?

We hebben naast onze standaardapps ook diverse mogelijkheden om zelf custom Apps te gaan ontwikkelen. Hiervoor bieden we allerlei handvaten aan om zelf aan de slag te gaan op ons Developer Portal. Via de uitgebreide reference guides kun je uitvinden welke mogelijkheden er verder zijn. Start en maak met jouw creativiteit je eigen Apps! Meld je aan zodat we je op weg kunnen helpen.

Releasenotes

Voor een compleet overzicht van alle functionaliteiten, verbeteringen en oplossingen bekijk je de Releasenotes. Ook de bijbehorende handleidingen zijn hier te vinden.

Maak kennis met GeoApps

Maak kennis met GeoApps tijdens een vrijblijvende demonstratie door één van onze experts en ontdek wat Geoapps voor uw organisatie kan betekenen.

Wij komen graag bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook welkom in ons kantoor in Deventer. Laat uw gegevens achter of neem contact op met ons via 0570-74 60 70.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.