Mapification over GeoApps: “De software is snel, veilig en betrouwbaar”

13-06-2023 | Blog

Als solution partner maakt Mapification al jarenlang met succes gebruik van de software van GeoApps. De betrouwbare en gebruiksvriendelijke software stelt hen in staat om dagelijks gegevens visueel in kaart te brengen voor hun klanten via de online kaartviewer. In dit artikel deelt directeur Guido Palm zijn ervaringen met zowel de samenwerking als de software van GeoApps.

Toegankelijke kaartviewer voor elke opdrachtgever

Voor Mapification staat het bieden van een intuïtieve online kaartviewer voor haar klanten centraal. Guido vertelt hierover: “De gebruiksvriendelijkheid van het platform is uitstekend. Klanten hebben eigenlijk weinig instructies nodig. Onze instructies zijn vooral gericht op het helpen navigeren door hun eigen gegevens, niet door de software zelf. Bovendien is ook de back-end prettig in gebruik. Het is erop gericht om snel nieuwe klantomgevingen in te kunnen richten en eerder gebruikte templates te hergebruiken.”

Inzicht bieden in diverse toepassingsgebieden

Mapification visualiseert data voor verschillende instanties, waaronder zorgaanbieders, vastgoedorganisaties, woningcorporaties en gemeenten. “Deze organisaties hebben gemeen dat ze voortdurend bezig zijn met het opstellen van beleid, projectplannen en planningen. Onze kaarten worden effectief ingezet om deze doelen te bereiken. Daarnaast worden de kaarten ook ingezet bij het opstellen van verduurzamingsprogramma’s, renovatieplanningen en locatiestudies, zoals het vinden van geschikte locaties voor nieuwe zorgcentra, rekening houdend met diverse demografische kenmerken in wijken en buurten.”

Mapification werkt ook actief voor opdrachtgevers in de ondergrondse infrastructuur. Guido vertelt: “Momenteel leveren we nauwkeurige inzichten van alle ondergrondse leidingen via de kaartviewer voor een belangrijke haven in België. We voegen zelfs beeldmateriaal toe, zoals inspectievideo’s en -rapporten, waardoor de opdrachtgever toegang krijgt tot waardevolle inzichten die voorheen niet zo eenvoudig beschikbaar waren.”

Whitelabel: een professioneel platform in uw eigen huisstijl

Een van de voordelen van het partnerschap met GeoApps is de mogelijkheid van whitelabeling. Dit betekent dat het platform volledig wordt aangepast aan de huisstijl van de partner. Mapification maakt hier ook dankbaar gebruik van: “Hoewel we geen grote organisatie zijn, streven we er altijd naar om professionaliteit uit te stralen. Het feit dat we gebruikmaken van zo’n professioneel product, dat duidelijk de merkidentiteit van Mapification weergeeft, geeft onze klanten vertrouwen,” voegt Guido toe. 

Inspraak op ontwikkelingen

Twee keer per jaar komt Guido met een vast contactpersoon van GeoApps om de tafel. “Wij hebben regelmatig contact met onze vaste contactpersoon. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we de actuele situatie en onze wensen met betrekking tot de ontwikkelingen. Wij hebben echt het gevoel dat we invloed hebben op de roadmap en dat er naar ons wordt geluisterd.”

Innovatief en betrouwbaar

Mapification is zeer tevreden over zowel de samenwerking als de software van GeoApps. “De software functioneert uitstekend, is snel en veilig. Bovendien hebben wij met GeoApps een betrouwbare partner, die goed bereikbaar is. Wij waarderen ook het feit dat GeoApps voortdurend blijft innoveren en ontwikkelen, dat is voor ons van groot belang.”

Ook GeoApps partner worden?

Bent u op zoek naar een manier om uw data te gebruiken in uw online portals of slimme (kaart)viewers, maar mist u de kennis, mogelijkheden of capaciteit binnen uw organisatie? Als GeoApps Partner kunt u binnen enkele weken uw eigen innovatieve oplossing realiseren met behulp van het GeoApps-platform, ondersteund door de expertise van MapGear. Laat ons u helpen om uw marktsegment te transformeren met onze geavanceerde technologie en toegewijde specialisten.

Maak kennis met GeoApps

Maak kennis met GeoApps tijdens een vrijblijvende demonstratie door één van onze experts en ontdek wat Geoapps voor uw organisatie kan betekenen.

Wij komen graag bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook welkom in ons kantoor in Deventer. Laat uw gegevens achter of neem contact op met ons via 0570-74 60 70.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.