GeoApps Innovatiemiddag

14-11-2022 | Blog

Op 24 november in de oude Gasfabriek in Deventer presenteren we de nieuwste ontwikkelingen en vertellen gebruikers over hun ervaringen en toepassing van GeoApps. Ook kondigen we onze nieuwste update aan met een grote diversiteit aan nieuwe mogelijkheden. Meld je hier aan!

Wat kun je verwachten? 

Vanaf 12 uur heten we jou van harte welkom op de Gasfabriek Campus aan de Zutphenseweg 6b in Deventer. Je kunt bij inloop eventueel gebruik maken van onze gratis lunch. Vanaf 13:00 zal onze dagvoorzitter Thomas Hoogendoorn je op een interactieve manier meenemen door het middagprogramma. We bieden een gevarieerd programma met diverse nieuwe aankondigingen op het gebied van geodata en apps. 

We brengen jou op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in ons geo-werkveld en de steeds grotere rol die kaarten en (kaart)applicaties hierin spelen. Adviesbureau Syntraal laat een praktijkvoorbeeld zien dat aantoont hoe innovatieve tools meerwaarde opleveren in de adviestrajecten. Ook laten we zien dat GeoApps al lang geen normale kaartviewer meer is, maar een volwaardig app-platform met nuttige apps voor al jouw kaartprojecten.  

Tijdens een dynamisch rondetafelgesprek gaan we het gesprek aan met ervaringsdeskundigen die hun eigen apps ontwikkelden (Stantec, RiskChallenger en Uppermoor). Ze vertellen je over wat hier allemaal bij komt kijken en wat dit heeft opgeleverd voor hun projecten.  

In de pauze kun je onder het genot van een kopje koffie of thee de TouchTable-markt bezoeken met voorbeelden van nieuwe (geo)data en aansprekende kaarttools van uiteenlopende organisaties zoals SpotInfo, Kragten, Syntraal en TijdLab. Een breed scala aan thema’s zoals duurzaamheid, gebiedsontwikkeling, veldwerk, archeologie en burgerparticipatie komt aan bod. 

Na de pauze zal Sander Wijsman (Product Owner GeoApps) je laten zien welke functies je allemaal kunt verwachten in de aankomende release van GeoApps en wat er daarna nog meer aan komt. Ook geven we een live demonstratie samen met o.a. Stantec, zodat jij zelf kunt ervaren hoe eenvoudig je een eigen app maakt of deze aanpast aan jouw wensen. En nog veel meer!

We sluiten de middag af met een gezellige borrel vanaf 16:30 in de mooie, historische Gasfabriek kantine. Reken maar dat je met veel kennis en ideeën weer naar huis gaat!

Heb jij je al aangemeld? www.geoapps.nl/innovatiemiddag

Maak kennis met GeoApps

Maak kennis met GeoApps tijdens een vrijblijvende demonstratie door één van onze experts en ontdek wat Geoapps voor uw organisatie kan betekenen.

Wij komen graag bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook welkom in ons kantoor in Deventer. Laat uw gegevens achter of neem contact op met ons via 0570-74 60 70.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.