GeoApps Innovatiemiddag

24 NOVEMBER 2022
GASFABRIEK, DEVENTER

Uitnodiging

Eindelijk kunnen we elkaar weer in levenden lijve ontmoeten! Wij nodigen jou van harte uit voor onze tweede GeoApps Innovatiemiddag! Op deze middag kom jij alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geo en de laatste mogelijkheden van GeoApps.

We nemen jou mee in onze visie en roadmap en laten jou inspireren door de verhalen van diverse gebruikers. Wees erbij!

Hot topic: integratie en apps

We merken dat er steeds meer interesse is voor het integreren van GeoApps met eigen applicaties, data en werkprocessen. Daarom besteden we hier tijdens de Innovatiemiddag bijzondere aandacht aan. Er valt deze middag ook veel te leren van recente voorbeelden van apps die volledig op het GeoApps framework zijn gebouwd.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 12 uur heten we jou van harte welkom op de Gasfabriek Campus aan de Zutphenseweg 6b in Deventer. Je kunt eventueel gebruik maken van onze gratis lunch, waarna dagvoorzitter Thomas Hoogendoorn ons vanaf 13:00 op een interactieve manier zal meenemen door het middagprogramma. We bieden een gevarieerd programma met diverse nieuwe aankondigingen op het gebied van geodata en apps.

We brengen jou op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in ons geo-werkveld en de steeds grotere rol die kaarten en (kaart)applicaties hierin spelen. Adviesbureau Syntraal laat een praktijkvoorbeeld zien dat aantoont hoe innovatieve tools meerwaarde opleveren in de adviestrajecten. Ook laten we zien dat GeoApps al lang geen normale kaartviewer meer is, maar een volwaardig app-platform met nuttige apps voor al jouw kaartprojecten.

Tijdens een dynamisch rondetafelgesprek gaan we het gesprek aan met ervaringsdeskundigen die hun eigen apps ontwikkelden (Stantec, RiskChallenger en Uppermoor). Ze vertellen je over wat hier allemaal bij komt kijken en wat dit heeft opgeleverd voor hun projecten.

Tijdens de pauze kun je onder het genot van een kopje koffie of thee de TouchTable-markt bezoeken met voorbeelden van nieuwe (geo)data en aansprekende kaarttools van uiteenlopende organisaties zoals SpotInfo, Kragten, Syntraal en TijdLab. Een breed scala aan thema’s zoals duurzaamheid, gebiedsontwikkeling, veldwerk, archeologie en burgerparticipatie komt aan bod.

Sander Wijsman (Product Owner GeoApps) zal je laten zien welke functies je allemaal kunt verwachten in de aankomende release van GeoApps en ook wat er daarna nog meer aan komt. Ook geven we een live demonstratie samen met o.a. Stantec, zodat jij zelf kunt ervaren hoe eenvoudig je een eigen app maakt of deze aanpast aan jouw wensen. En nog veel meer!

We sluiten de middag af met een gezellige borrel vanaf 16:30 in de mooie, historische Gasfabriek kantine. Reken maar dat je met veel kennis en ideeën weer naar huis gaat!

Ontdek de kracht van geodata

De GeoApps Innovatiemiddag biedt:

  • inzicht in de meest actuele ontwikkelingen en mogelijkheden van geodata
  • een ontdekkingstocht langs de nieuwste apps, zoals GeoApps Viewer, MapTour, Fieldwork en Dashboard
  • aansprekende en leerzame praktijkcases van onze opdrachtgevers en partners
  • waardevol inzicht in hoe je eenvoudig je eigen apps bouwt en aanpast
  • ideeën om meer draagvlak te creëren met behulp van interactieve kaarten
  • een vooruitblik via onze GeoApps roadmap vol toekomstige innovaties
  • …en nog veel meer!

GeoApps is het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke kaartplatform van Nederland

Een kaart geeft iedereen overzicht en inzicht. Of jij nou een bouwproject, de spreiding van klanten of de beweging van uw wagenpark wilt weergeven. GeoApps is dé online tool om snel en gebruiksvriendelijk online kaarten te maken.

Inloop vanaf 12:00 met lunch
en de middag start om 13:00.
We sluiten af om 16:30 met een gezellige borrel.