Gebruiksgemak en prestaties

GeoApps blinkt uit in gebruiksgemak en prestaties. Daarom is elk kaartproject snel een succes. Of het nu gaat om een eenvoudige kaart of een complex project met veel themakaarten en gebruikers met verschilende bevoegheden.

Met de wizards van GeoApps zet u eenvoudig een kaart naar uw hand. Of u gebruikt de standaard beschikbare kleurentemplates, stijlbibliotheken en functionaliteiten. Voor wie nog meer wil, zijn er uitgebreide mogelijkheden met onze ontwikkelaarstools.

Aantrekkelijk

Makkelijk in gebruik

Technisch goed voor elkaar

Uitstekende performance

Werk overal met GeoApps

GeoApps heeft u altijd bij de hand en werkt razendsnel. Op een desktop, tablet of smartphone. Kaarten raadplegen en beheren kan overal in een handomdraai. Met de uitgebreide printfuncties kunt u zelfs zonder internet een schaalbare kaart raadplegen.

Probeer gratis uit

Uw corporate data in kaartvorm

Met GeoApps vertaalt u uw corporate informatie naar een kaart met aanklikbare iconen. In de interactieve, online kaartviewer – met uw eigen bedrijfsnaam, logo en uitstraling – kunnen gebruikers eenvoudig doorklikken naar elk project.

De kaart laat alle projecten duidelijk zien en linkt door naar projectwebsites. U kunt zo’n kaartviewer eenvoudig toevoegen aan uw website. En met de interactieve tools analyseert u snel real-time uw bedrijfsinformatie.

Gratis uitproberen

Tekenen en beheren

Tekenen heeft in GeoApps veel mogelijkheden. De geometrieën van objecten kunt u eenvoudig verplaatsen of aanpassen. Teksten, afbeeldingen, documenten of nieuwe objecten voegt u in oogwenk toe.

Zoeken van locaties op de kaart kan snel via een postcode of straatnaam. Afstanden meten en oppervlakten van locaties, wegen en gebouwen berekenen wordt een peulenschil. Het gebruiksgemak nodigt uit om collega’s bij een project te betrekken.

Gratis uitproberen

Technisch voor elkaar

Projecten

Maak projecten aan, wijzig en beheer ze vanuit een duidelijk projectoverzicht

Exporteren

Exporteer projecten en objecten als Excel, ESRI Shapefile of afbeelding

Meten

Meet gemakkelijk afstanden en oppervlakten van objecten op de kaart

Tekenen

Voeg snel informatie toe of actualiseer bestaande informatie met de tekentools

Templates

Richt een template in en bepaal zelf de volledige stijl en indeling van uw kaart

Delen

Deel uw kaarten en projecten met anderen via e-mail of sociale kanalen

Zoeken

Vind gemakkelijk een locatie op de kaart door te zoeken op adres of postcode

Analyseren

Analyseer interactief eigen actuele informatie op basis van ruimtelijke selecties

Een aantrekkelijke oplossing voor elk budget

Via verschillende laagdrempelige abonnementsvormen kunt u gebruikmaken van GeoApps. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid data en uw precieze gebruikswensen.

Bekijk de abonnementen