Aan de slag met GeoApps!

Jij wilt graag gebruik maken van ons interactieve kaartplatform GeoApps.
Wij vertellen je graag hoe we samen met jou te werk gaan om jouw wensen en ideeën om te zetten in een interactieve kaart of applicatie.

Intakegesprek

Wij helpen jou graag snel op weg, daarom plannen wij een intakegesprek. In dit intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw behoeftes en ideeën. Zo hebben wij jouw wensen duidelijk in beeld en kunnen we een goede planning maken, zodat jij weet waar je aan toe bent. Vaak kunnen we ook al direct wat aansprekende voorbeelden laten zien, zodat je direct een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden.

Nu al nieuwsgierig naar wie wij zijn? Lees dan hier meer over ons

Strategische sessie

Gaan jouw ideeën nog verder of heb je specifieke wensen? Dan plannen wij samen ook een strategische sessie met onze technische specialisten. We kijken dan bijvoorbeeld naar aspecten zoals jouw huisstijl en de beschikbare data om jouw interactieve kaart te maken. Ook gaan we in op meer technische zaken, zoals databasekoppelingen en welke mogelijke integraties allemaal bruikbaar zijn voor jouw kaart of applicatie. Zo zorgen we er samen voor dat de kaart precies aan jouw wensen en eisen voldoet.

Demo

Vervolgens richten we een eerste demo in die je kunt presenteren binnen jouw organisatie. Zo kunnen jouw collega’s ook inbreng leveren over wat er verder nog nodig is. Is alles naar wens? Dan wordt de interactieve kaart direct online gelanceerd.

Lancering en supportservice

Uiteraard blijven wij na lancering ook paraat staan om ondersteuning te leveren of gebruikers- en beheerderstrainingen te verzorgen. Met de uitgebreide handleidingen kun je zelf aan de slag, maar onze supportmedewerkers staan natuurlijk ook voor je klaar als je later vragen of nieuwe ideeën hebt.

Ontdek de mogelijkheden: plan nu een afspraak!

Vul hieronder jouw contactgegevens in, dan nemen we contact op om een intakegesprek te plannen. Dit kan online via Teams of desgewenst op kantoor. Tijdens dit gesprek willen we graag alles weten over jouw wensen en ideeën. Wij zullen aan de hand van diverse aansprekende voorbeelden laten zien wat er allemaal mogelijk is. Heb je zelf al een goed beeld van hoe jouw interactieve kaartapplicatie eruit moet zien? Stuur ons dan gerust al wat informatie op, zodat we ons goed kunnen voorbereiden en de juiste voorbeelden klaarzetten. Uiteraard is het intakegesprek volledig kosteloos en vrijblijvend.

Wil je een vrijblijvend intakegesprek met één van onze specialisten? Maak dan snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.